VOICE Believers

Μαρινάκη: Σε γράφουν οι περιπτεράδες εκεί που δεν πιάνει μελάνι εφημερίδων

Ολόκληρος Μαρινάκης, να μην μπορεί να περάσει τον λόγο του σε ψιλικατζήδες και περιπτεράδες!!!

Η επιχείρησή σου το «Άργος», επειδή δεν βγαίνει οικονομικά, μετακυλίει στα έντυπα την πτώση του τζίρου του Τύπου. Λες και φταίει ο Τύπος για την οικονομική κρίση στην κυβέρνηση!

Τα παιχνίδια, όμως, κομμένα. Με τον δικό μας αγώνα δεν δικαιούται να παίζει κανένας κοτζαμπάσης εφημεριδοπώλης με 200 σημεία πώλησης στην Αθήνα. Μέχρι εδώ ήταν το παραμύθι του κάθε ψιλικατζή και του κάθε Πετράτου. Εάν δεν μπορείτε, με βάση τη νομοθεσία, να παρέμβετε στο δίκτυο και να επιβάλλετε την ισότιμη ανάρτηση και προώθηση των εντύπων και των εφημερίδων, με το επιχείρημα ότι ο κάθε περιπτεράς ή ο κάθε ψιλικατζής αποτελεί αυτόνομη επιχείρηση, τότε γιατί ζητάτε λεφτά από την δική μας επιχείρηση, προκειμένου να επιβιώσει η δική σας; Αν αδυνατείτε να συμμορφώσετε τα σημεία πώλησης, να πάει η δική μας επιχείρηση απευθείας σε αυτά και να κλείσουμε δική μας συμφωνία.

Βαγγέλη Μαρινάκη, εμείς δεν πιστεύουμε ότι επιδιώκεις να κλείσεις όλες τις εφημερίδες που δεν ελέγχεις ή όλα τα έντυπα που δεν προσκυνούν τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του. Αυτό που έχουμε καταλάβει, και ίσως είναι χειρότερο για σένα προσωπικά, είναι ότι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι σου αδυνατούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αυτό, όμως, είναι πρόβλημα σου. Εμείς αρκετά ασχοληθήκαμε.

Το παραμύθι με την κυκλοφορία πλέον δεν έχει δράκο, κύριοι του μονοπωλίου. Για αυτό σας δηλώνουμε, όπως το έχουμε κάνει ήδη σε πρόσφατο email μας, ότι από εδώ και πέρα για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων μας θα στραφούμε εναντίον των στελεχών της εταιρείας. Διαφορετικά, κ. Καρπουζά, συμμορφωθείτε σε αυτό που σας έχουμε ζητήσει γραπτώς εδώ και εβδομάδες. Να μας ενημερώσετε για την ιδιοκτησία των περιπτέρων της Πλατείας Βικτωρίας και της Φωκίωνος Νέγρη, καθώς και για τους εφημεριδοπώλες στους οποίους ανήκει η ευθύνη των συγκεκριμένων σημείων. Εσείς, όμως, δεν το κάνατε και άρα θεωρούμε δικαίως ότι τους καλύπτετε στην έκνομη ενέργεια τους σε βάρος της διάθεσης της «Finance & Markets Voice». Που είναι οι αυστηρές συστάσεις κ. Πετράτο; Γιατί δεν μας τις παρουσιάζετε. Τι σας απάντησαν οι… ανεξάρτητοι επιχειρηματίες; Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας ενημερώστε για την απάντηση τους;

Τόσο μένος έχουν τα συγκεκριμένα περίπτερα που παρά τις συστάσεις σας δεν μας έχουν ούτε στα ράφια τους. Μάλλον, δεν τους άρεσε η σημερινή συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου ή η παρέμβαση μας για την Alpha Bank και τις διαφημίσεις της στον Τύπο.

Υ.Γ.: Η εταιρεία RIGAGE ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε., σας λέει κάτι κύριοι μέτοχοι του «Άργους»; Εμείς έχουμε μετοχικό κεφάλαιο πολύ μεγαλύτερο από 1.000. Πόσα υποπρακτορεία μας πουλάτε;

Του Νίκου Μανεσιώτη από την fmvoice.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.